martes, 4 de noviembre de 2008

OBAMA vs MCCAIN fin de la historia

Ya llegó la hora después de un largo y largo proceso, parece que todo el mundo está en vilo para ver cual es el desenlace final, incluso se estima una participación muy alta en los comicios, todo son conjeturas,
desde que Obama va a ganar por una diferencia abismal, como hizo Reegan,
a que ganará justo y por los pelos.
que decidirá el voto femenino.
que decidirá el voto hispano.
que al final el voto negro normalmente abstencionista irá a votar y decidirá.
etc..etc..
Gane quien gane espero que lo haga mejor que su antecesor y ponga en marcha otra vez a la primera economía del mundo porque no en vano como se dice si ellos estornudan nosotros nos resfriamos.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Cafè i dònut gratis pels qui votin als EUA,es una idea,per el dia de les eleccións d´aqui !!

Anónimo dijo...

Tens raó Jose, guanyi qui guanyi les coses aniran millor i mes desprès que ja no queda cap dels actors de la famosa foto de les Azores. però cap entens.....? Lao Tse.

Anónimo dijo...

Seria increïble que no guanyés l'Obama, però cal recordar que la visió europea dels Estatus Units és del tot esbiaixada. Fa 4 anys tothom deia que el Bush no tenia res a fer, que si les enquestes, que si la guerra d'Irak, que si mil coses més i al final va guanyar al Kerry per més de 3 milions de vots. Així que per molt que ens venguin una Obama-mania des d'Europa, la realitat és que tot això està ajustadíssim.
De totes maneres, jo aquest estiu vaig anar als USA i realment allà hi ha molt moviment pro-Obama. Moltíssims souvenirs, samarretes, propaganda pel carrer, les notícies, els programes, etc. Fins i tot a la mateixa FOX fotien conya del McCain perquè semblava que l'únic candidat a la Casa Blanca era l'Obama.
Crec que guanyarà l'Obama i que decebrà moltíssim.
És un estil al nostre Zapatero, que tot ho fa molt bonic, que elimina la caspositat i és un home modern, i al final les seves polítiques són majoritàriament iguals que la de la resta menys alguns detalls de cara la gal·leria i dir què bons que sóm i que diferents.

José Oviedo dijo...

Si La Tse, pero no estic tan d'acord amb el tema fotogràfic que aqui no te res a veure, entens??

I l'altre anònim es mol catxondo amb que obama se sembla a ZP, que mes voldria aquest últim de tindre la meitad o una quarta part de la qualitat d'obama.
Les polítiques no son iguals i mes valdria per als EEUU que ni se semblesin una mica.