lunes, 31 de marzo de 2008

CAMBIOS EN EL PARTIDO POPULAR


La nueva cara como portavoz del congreso, Soraya Saenz de Santamaria, de 36 años abogada del Estado, supone un cambio de imagen y renovación dentro de las filas del partido en el que milito.

Rejuvenecer el partido y como ha dicho el presidente Rajoy hay que demostrar a aquellos que votaron al partido socialista para que no ganara el partido popular de que no nos comemos a nadie sobretodo en algunos territorios y uno de ellos fundamentalmente en el que me vió nacer Cataluña.
Espero que poco a poco vayamos consiguiendo transmitir esa imagen sosegada conciliadora, porque en lo que ha trabajo se refiere ya hemos dado muestras de que sabemos y podemos hacerlo bien.
Desde este blog desearle a Soraya y al que repite Pio Escudero mucha suerte en sus tareas en estos 4 duros años.

5 comentarios:

rafael dijo...

Mujeres al poder. besitos

Anónimo dijo...

He llegit un comentari teu al blog del Sr.LLuis .
Te sents frustrat?.Te explico una anécdota de un amic meu pixapins. Deia que fa mesos que ha obert un blog i només el visita ell i la seva xicota. Sembla ser que des de que han partit peres, ja només rep la visita del blogger en qüestió.
Jo he estat temptat de confessar-li que tinc una família molt extensa (som sis germans, amb els seus respectius/ves, pares, cosins...), però he pensat que més val mantenir el secret. [Aprofito per enviar un petó a les meves cunyades que son del PP].
Tots hem patit els efectes del Principi de Voroloi, segons el qual el número de visites mensuals en els primers tres mesos de vida és directament proporcional al número de vegades que entres en el blog per veure si algú ha llegit el teu magnífic post
Li hauria de dir que l'única forma de pujar el seu rank és escriure un blog enginyós i tenir el talent de don XXX.
Però dedueixo que no serà efectiu, de manera que em permeto apuntar-li deu receptes. Ja sé que no són massa legals, però poden ajudar-li a pujar el seu cíberego.
Crea un post amb un títol comercial. Per exemple, "com pujar el teu número de visites", que és una de les demandes més freqüents en els cercadors entre els bloggers novells.
Hi ha altres títols que tenen un èxit potencial garantit, però no els reproduiré perquè estan en contra del codi deontològic d'aquest blog,supossadament,oi?.
Inventa't una expressió qualsevol. Per exemple, digues "Principi de Voroloi", que per sert, no existeix.
El lector veurà aquest principi i s'anirà directament al Google per cercar què carai és això. I en el resultat només apareixerà la teva pàgina, de manera que garanteixes una visita més (això sí, amb el mateix IP).
Per a què aquest sistema funcioni, és imprescindible que tinguis com a mínim un visitant més a part de tu mateix.
Escriu sobre localitats petites. Madrid té uns 326 milions d'entrades amb el Google. Pozuelo de Zarzinón( per ejemple) uns pocs milers.
Si parles de Pozuelo de Zarzinón, és possible que apareguis en una recerca curiosa d'un habitant d'aquesta localitat. Això també és vàlid per paraules poc conegudes com ornitorrinc, correveidile o "escarabats en posició fetal".
No pateixes, per estrany que sembli, sempre hi ha algú (o alguns) que buscaran això en el Google.
Escriu posts amb paraules mal escrites. Si escrius malament una paraula, qualsevol cerca amb la mateixa expressió portarà al teu blog. S'ha de calcular molt bé, perquè la correcció tipogràfica no és massa freqüent.
En el Google, hi ha 52.000 Rajoi i 15.000 Maragal o 131.000 Madrit i 30.000 Varcelona.
Deixa comentaris signats. Entra en blogs i comenta. No ho facis a blogs molt coneguts, perquè reben desenes o centenars de comentaris per post i ningú perd el temps veient qui ha fet tal aportació. És molt millor que entris en blogs totalment minoritaris, d'aquells que tenen trenta visites al mes. El seu autor voldrà saber qui cony, ets i com és que has entrat en els seus dominis.
Crea un fals debat. Llavors fas un post polèmic, com ara ``Madelman i Geyperman es lien o fan un trio amb Elsa Pataki´´?", i fas que els teus falsos comentaris obrin una acalorada discussió amb dades, arguments, insults i contrainsults.
Un lector del post se sentirà atret per un post amb tants comentaris i es veurà temptat a dir la seva.
Construeix un agregador.Com encara no ets conegut a la blogosfera, l'única opció és agregar blogs marginals .
En principi, els blogs haurien d'estar relacionats d'alguna manera, però no és del tot imprescindible. Amb això trasllades el problema: I com faig ara que la gent visiti el meu agregador?. Però almenys et garanteixis algunes visites dels teus veïns aïllats.
Inicia una estratègia de màrqueting viral. No tens els mitjans per implantar una moguda com l'Amo a Laura de l'MTV.
Però pots imitar la idea d'Ikea i el seu gosset. O crear una llegenda urbana com la història del nen i l'escopeta a Tres solteros y un biberón.
Novament, tornes a traslladar el problema: I ara com faig que la gent conegui el meu muntatge de màrqueting viral?.
Utilitza PC públics. Biblioteques, universitats, locutoris, llocs de treball... Pots, fins i tot, posar la teva pàgina com a pàgina d'inici, tot i que deixaras una evidència del teu delicte. Això farà incrementar el número de visites (IP diferenciats).
No desesperis,es millor poques i bones,que moltes i..... Salutacións,ets el millor¡¡…

Anónimo dijo...

Como mínimo está buena, tiene morbillo.

José Oviedo dijo...

Al anonim que hem diu que si estic frustrat? crec que s'equivoca, i el comentari no el vaig fer al al blog del Lluis.
Gràcies per aquest estudi que el desconeixia.

Al otro anónimo realzando los valores de la nueva portavoz, decirle que me alegro que te guste.

Anónimo dijo...

És la flamant nova portaveu del PP, Soraya Saenz de Santamaría s'ha guanyat la confiança de Rajoy per ser la nova cara de l'etapa que ha de portar nous aires al primer partit de l'oposició a l'Estat.
S'ha dit d'ella que és una noia amb fort caràcter però moderada en la vessant política, i algun tic de moderació deu tenir de què els falcons més conservadors s'han afanyat a criticar-la.
Pobre noia, acaba de començar i ja van a per ella. Que cruel que és de vegades la política! De totes maneres, crec que és un encert posar una persona moderada i jove al capdavant del partit.
Em dóna la impressió que Rajoy vol fer seu el PP i consolidar un equip diferent al que fins ara ha tingut. I tot i no compartir el model polític popular, sí que vull desitjar molts èxits per Soraya, perquè tothom quan té una nova responsabilitat i l'agafa amb ganes i il·lusió mereix aquella primera oportunitat per demostrar la seva vàlua, el seu tarannà.
I sovint ens oblidem que tots algun dia ens hem "estrenat" en alguna feina.
Per cert, aquesta noia em recorda a Letizia Ortiz però menys creguda.