lunes, 9 de marzo de 2009

UN AÑO DE ZP


Muchos análisis hacen los políticos sobre este año de la segunda legislatura de ZP.
Desde: que ni han existido, hasta frustración y engaño, hasta geniales...... etc..

Bueno desde aquí los que querais colaborar poniendo adjetivos al año os lo dejo.

Yo lo definiré como: ENGAÑO Y TOMADURA DE PELO

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Quan he vist les notícies ja he vist clar perquè tot el dia que em volta el cap que avui passava alguna cosa: fa un any de la victòria de ZP sobre el PP gràcies als vots de Catalunya o, dit d'una altra manera, si Catalunya fos independent ara a l'Estat Espanyol manaria el PP... i, amb tot, el finançament segueix igual i no sembla que canviaran gaire les coses de moment, no hi ha diferència entre el PP i el PSOE, ens van passant amb passeres, com sempre, i tal dia farà un any. Fins quan?
I si els del PP ens fesin fora del seu Estat,a les hores Espanya manaria sempre el PP,Oviedo crida al Rajoy i que su pensi.

Anónimo dijo...

L'únic mèrit que és pot penjar el President Rodríguez fins avui, és el d'aconseguir treure del poder polític, als nacionalistes no espanyols. Un mèrit pels nacionalistes espanyols, pels catalans i bascos, una derrota en mans del sistema.
Primer, es carregen als de CIU amb l'ajut d'una innocent ERC, amb més ganes de tocar cuixa que res més. I ara al PNB, amb l'ajut de l'aparell judicial de l'Estat i del la resta de forces nacionalistes espanyoles. Així aviat cap força política que no sigui el PSOE o el PP, governarà cap Comunitat Autònoma i l'España plural passarà a millor vida.
Ès la victòria i consolidació del sistema respecte dels que el volen millorar o canviar. Tot un mèrit per ZP, però un desastre per Catalunya. Aquesta España, ja no serveix a Catalunya i. fa exactament aquest període de temps, que l’actual president del govern prometia pleno empleo. A banda de tenir el rècord de destrucció de llocs de treball, no han fet absolutament res més.

Anónimo dijo...

Després de les eleccions basques i gallegues, el panorama polític estatal i català canvien.
Primer perquè el PP fa un pacte perillós amb els socialistes. M’explico, si el PP fa a Patxi López lehendakari amb un pacte de perdedors, que és legal però no èticament correcte, el PNB es veu retirat de lehendekaritza tot i ser el guanyador de les eleccions, i deixa de donar suport a ZP a Madrid.
Per una altre banda, el BNG que també ha sortit derrotat de les eleccions, també deixa de donar suport a ZP amb la conseqüència que el govern ZP es queda sense aliats.
Si ja de per si, el govern del PSOE era un govern poc sòlid, si perd el recolzament dels seus dos avaladors, el govern deixa d’existir perquè un govern amb minoria completa és molt difícil que faci res.
En fi que s’haurà de veure que passa als pròxims dies i a les pròximes setmanes perquè tot pot donar un gir inesperat.
Tambè ens hem de preguntar si el PSOE serà capaç d'aguantar la presió de la crisi econòmica, la presió de governar amb el PP al País Basc i si es donés el cas, la presió de governar amb CIU a la genenralitat o a Madrid?.
Com podeu veure el marge de decisió del pinocho ZP és mínim .

Anónimo dijo...

Si a la meva feina tingués un percentatge d’errors la desena part de la que llueix el president Zapatero en les previsions que ell o el seu govern fan, ja faria temps que estaria engruixint les llistes d’aturats de l’INEM. Si la dinàmica desbocada de mentir en temes tan transcendents com els que estem vivint s’acostés a una petita part del que el president acostuma, potser estaria imputat en alguna causa judicial o fins i tot entre reixes ja. Si algú vol saber quina és la situació real que ens afecta que faci la inversa al que ens diu ZP i ho tindrà arreglat.