martes, 24 de marzo de 2009

AYSSS CHACON CHACON


Una más y van....... otra metedura de pata en las relaciones internacionales con nuestros aliados, quien se va a fiar de nosotros?

El fondo de la marcha de nuestros soldados de kosovo no lo tocaré, puedes estar de acuerdo o no, en que al no reconocer la independencia del lugar pués nuestras tropas no hacen nada ya allí, pero, y las formas?

Ahora deprisa y corriendo y tras una consigna monclovita imagino, todos los ministros dicen que si que estaban enterados de lo que la Sra. Chacon y su presi habian hablado y acordado.


Desde que esta sra. se hizo cargo del ministerio de defensa, han habido bastantes mas sombras que luces, y su forma de argumentar y su soberbia, no dejan lugar a dudas de que no será exitoso su paso por defensa.


En sus ansias de ponder ascender a una hipotética vicepresidencia, este hecho y sus formas ya conocidas pueden jugarle una mala pasada.

10 comentarios:

Anónimo dijo...

Obama diu que els EUA han de tenir una "estratègia de sortida" de l'Afganistan

El president dels Estats Units, Barack Obama, ha insistit que la força militar per si sola no acabarà la guerra a l'Afganistan i ha suggerit que una "estratègia de sortida" dels Estats Units forma part d'una nova estratègia política que espera revelar a curt termini, segons ha declarat el president en una entrevista per al programa de la cadena CBS "60 Minutes". Tot i això, Obama ha avançat que a, diferència de l'estratègia de Bush, el seu enfocament posarà més èmfasi en el desenvolupament econòmic de l'Afganistan, la diplomàcia amb el Pakistan i una millor coordinació amb els socis internacionals.

Anónimo dijo...

Nunca se dice: Misión cumplida nos vamos a casa!, siempre se acaban los actos con un VIVA ESPAÑA! VIVA EL EJERCITO! Y VIVA EL REY!,


Un oficial militar.

Anónimo dijo...

KOSOVO es una región de serbia, lo dice la historia, como catalunya y euskadi, son regio-autonomías españolas.

Anónimo dijo...

Al oficial militar: Tampoco nunca se dice "Viva Honduras"


Una mujer que nunca dirá VIVA ESPAÑA! VIVA EL EJERCITO! Y VIVA EL REY!

Anónimo dijo...

Es mucho mejor mentir y mandar las tropas a combatir a Irak, lamiendole el culo al gran Busch Jr.

José Oviedo dijo...

Mentir?? lamerle el culo a Bush??? UHMMMM no se si fuera cierto y nos ciñeramos al término lamidas si se tuviera que escoger entre el que mencionas y el de Venezuela la verdad es que prefiero al anterior... aunque no hay que lamerle nada a nadie simplemente hay que ser coherente y actuar en conciencia y sin cobardia.. y dando muestras de fiabilidad..

Anónimo dijo...

La sortida de les tropes espanyoles de Kosova s’ha d’interpretar des de la coherència, en base a la posició i situació històrica en que es troba l’Estat espanyol. Així, mentre l’estructura de l’Estat és clarament unitarista, amb el suport claríssim de la major part de la seva ciutadania, des de Catalunya i Euskadi es té, en termes generals, una visió radicalment oposada.
Parlo d’unitarisme i no pas de centralisme. I és perquè crec que són dos conceptes ben diferents. Si més no, és clar que avui l’Estat espanyol és un dels estats més descentralitzats d’Europa i que s’organitza en un sistema autonòmic competencialment molt obert. No obstant això, és clar que aquest fet tampoc no és cap consol per als qui aspiren a la independència, sent aquesta, evidentment, l’autonomia absoluta.
Deia Josep Pla que el més semblant a un espanyol de dretes és un espanyol d’esquerres. I, això, no ho podem considerar realment cap afirmació ofensiva, perquè plantejar la política des de la tessitura: debat social (esquerra-dreta) o debat nacional (nacionalisme-no nacionalisme), és una autèntica fal·làcia. I això és així perquè aquests debats no són pas excloents, sinó clarament complementaris.
Així, i fent una reducció als dos partits majoritaris, el que deia l’insigne autor català és avui ben vigent: mentre la societat espanyola està clarament dividida entre els de dretes “PP” i els d’esquerres “PSOE”, quant parlem en clau nacional aquesta divisió desapareix, compartint l'electorat de tots dos partits un projecte gairebé exacte del que és Espanya.
Tornant a Kosova, és molt significatiu el primer missatge que es va llençar des del propi govern: “marxem de Kosova perquè no reconeixem la seva independència”. D’entrada aquest és un clar avís per a navegants (especialment si aquests navegants parlen en català o en euskera). Però, d’altra banda, se’ns està dient que les persones són considerades com a tals en funció a la seva nacionalitat. És a dir, una criatura, una dona o un home kosovar, mereixen deixar de rebre la protecció i la tutela internacional pel fet de ser nacionalment kosovars? És que potser són menys humans o menys persones? És just això?
Però, parem compte. ¿Quina raó motiva el no reconeixement de la independència d’un país (com ara Kosova), si la Carta de les Nacions Unides reconeix el dret a l’autodeterminació? Doncs el fet que aquesta s’hagi assolit de “manera unilateral”. Penseu-hi en el que això significa.

Anónimo dijo...

Doy las grácias al oficial militar, por su intervención siempre con responsabilidad y coherencia, qué buen hacer.

lástima no intervinieran más en nuestra sociedad, otro gallo nos cantaría.

Un hombre sensato y con valores.

Anónimo dijo...

PP y ERC impulsan en Cardedeu un texto a favor de la autodeterminación
El texto fue presentado la semana pasada en comisión por el único concejal popular del Ayuntamiento, ante la sorpresa del resto de grupos--26/03/2009
Barcelona. (EFE).- El PP catalán y ERC han presentado en el Ayuntamiento de Cardedeu (Barcelona) una moción conjunta en favor de la convocatoria de un referéndum sobre el establecimiento de un Estado propio para Catalunya dentro de la Unión Europea.
La moción, que figura en el orden del día del pleno municipal de esta tarde, propone dar apoyo a una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que pide al Parlament regular por ley la convocatoria de un referéndum de autodeterminación en Catalunya con la intención de celebrarlo en 2010.
El texto fue presentado la semana pasada en comisión informativa del Ayuntamiento de Cardedeu por el concejal del PP catalán Alfredo Preñanosa, ante la sorpresa del resto de grupos municipales, y ERC ya anticipó que suscribía la moción, por lo que en el orden del día aparece como una iniciativa conjunta de ambos partidos.
El gobierno local de Cardedeu está formado por CiU y ERC, liderado por la alcaldesa Calamanda Vila (CiU), y el pleno del ayuntamiento está integrado por siete concejales de CiU, cuatro del PSC, tres de ERC, uno de ICV-EUiA-EPM, uno del PP y otro de la CUP.
En el pleno de hoy, según las fuentes consultadas, es posible que den también su aval a la moción CiU, ICV-EUiA-EPM y la CUP, con la duda de qué es lo que harán los cuatro ediles socialistas.
En concreto, esta moción propone fomentar desde el Ayuntamiento de Cardedeu las adhesiones ciudadanas a la Iniciativa Legislativa Popular por la autodeterminación, promovida por la plataforma "Deu mil a Brussel.les per l'autodeterminació de la nació catalana", que el pasado 7 de marzo organizó una manifestación en la capital belga para reclamar la independencia de Catalunya.
Esta ILP se encuentra aún en una primera fase de recogida de adhesiones, que luego se presentarán en el Parlament y, si éste admite a trámite la iniciativa, empezará entonces una segunda fase, con la recogida de un mínimo de 50.000 firmas exigidas para que la cámara catalana la pueda debatir.
Como medidas de apoyo a la ILP, la moción de PP y ERC propone "informar a los habitantes de Cardedeu" de los contenidos de la iniciativa y "convocar un día de difusión" en los próximos dos meses, para que personas de la Plataforma pel Dret a Decidir o de Deu Mil a Brussel.les per l'autodeterminació expliquen los detalles de la propuesta que promueven.
La moción también plantea crear una "comisión para la difusión de la Iniciativa Legislativa Popular", con un representante de cada grupo municipal.

Y USTED QUE Sºr. OVIEDO ?

Anónimo dijo...

En les enquestes que fan els espanyols sobre la valoració dels polítics, la senyora Chacón apareix sempre com una de les més valorades; per què? no en tinc ni idea, personalment em sembla una persona poc preparada i sense capacitat per ocupar els càrrecs que ha tingut; per què hi ha arribat: per l'obscurantisme, el tancament, el resclosit que és un partit polític a Catalunya i Espanya, on els vàlids, on les persones amb criteri són bandajades i només arriben al cim els estrategues de la lluita del cos a cos, i sobretot, aquells que són catapultats pels aparells.

Què ha fet la senyora Chacón? quins mèrits té?

- a nivell de Catalunya, un zero a l'esquerra, no ha destacat mai per res

- com a ministre de vivenda, i seguint l'estil Zapatero, va posar en funcionament la llei de l'habitatge per joves, això sí, sense la partida pressupostària pertinent; anys després, molts joves que van demanar l'ajuda, encara no l'han cobrat; res de nou dintre l'estratègia socialista-zapateril, pura propaganda

- com a ministre de defensa, què ha fet?, res de res, el més important ha estat retirar les tropes de Kosovo, sense consultar als aliats dels espanyols; la seva frase sobre que ho va anar a dir al país balcànic als soldats perquè eren els interessats a saber-ho, no és que sigui populista, és que simplement només la pot dir una persona aïllada de la realitat internacional, pur populisme barat, com si l'exèrcit fos una ONG; per cert, és el que venen. Cal dir que la ministra no en té tota la culpa, hi ha hagut un cor d'opinadores i periodistes que s'autoproclamen feministes que ha considerat un gran avenç que una dona, i a més embarassada, fes quadrar als homes més mascles, als militars, era quasi una heroïcitat; després han passat a comentar el tema del vestit a la desfilada i altres ruqueries; en el fons, tot banalitat i estúpida i suposada progressia feminista

Chacón és una ministra digna del seu cap al govern: una populista, una propagandista i sobretot, però molt per sobre de tot, una nacionalista espanyola.