jueves, 19 de marzo de 2009

DESALOJO DE LA UB.. IMAGENES PARA OLVIDAR

Estoy de acuerdo con el desalojo del rectorado de la UB, pero de esta forma?

Desde que se hizo cargo de la responsabilidad de interior J. Saura, un político que ya nos tenía acostumbrados a la defensa de los grupos antisistema, las cosas van de mal en peor en cuanto a la actuación del cuerpo policial que tiene bajo su responsabilidad.
Son conocidas las denuncias por maltratos, imágenes incluidas, que lo que hacen es desprestigiar al CME que es lo más lamentable.
No se pueden realizar este tipo de cargas y tener tan poco aguante a mi humilde entender, que nos trasladan a otras épocas.
Hay que depurar responsabilidades y ver que ha pasado.

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Un edifici històric i una universitat no és un lloc per fer una acampada
Des d'aqui solidaritat amb el rector i reconeixer la professionalitat dels mossos.
Els estudiants han d'estudiar i no pot ser que quatre arreplegats que es fan dir anti-sistema però que volen viure dels que treballem, coaccionin i influeixin sobre els que només volen estudiar i formar-se.
Apa ¡¡

Anónimo dijo...

Quan es parla d'actuacions "desproporcionades", penso en les causes de tot plegat. . . Perquè, ¿és "PROPORCIONAT" tancar-se durant 4 o 5 mesos sense estudiar ni deixar fer-ho als que sí que volen estudiar, entorpint, amenaçant, intimidant i en alguns passant a l'agressió pura i dura???. . . . . . Qui va començar el pollastre??? 4 o 5 mesos tancats, ocupant i apropiant-se d'un espai públic i de tots, ¿és una acció PROPORCIONADA O DESPROPORCIONADA?

Anónimo dijo...

Té tota la raó. A la proxima tancada la policia haurià d'anar i dir: per favor, marxeu. Vinga, feu cas a la policia, per favor. Va marxeu, feu cas a la policia. . . I si no marxen, ja marxarà la policia. És aixió com ha d'anar???

Anónimo dijo...

La policia esta para reprimir a los violentos, como el caso de ayer, (y que tomen nota los antisistema), la policia no esta para repartir caramelos, que para esto ya tenemos a los Reyes Magos.

Anónimo dijo...

Deixarem a part el fet de que practicament cap dels manifestants te ni puta idea de que és el pla de Bolonia. (bé, de fet no tenen ni puta idea practicament de res, però aixo és un altre tema).
He recordat aquests dies una classe del gran Joan Tugores Ques, catedràtic de teoria econòmica.
Va explicar que les vagues d`estudiants o les manifestacions MAI son en dilluns o divendres.
EL motiu és obvi, si fossin en aquests dies la gent ho enganxaria als caps de setmana i ningú aniria a les manifestacions.
De fet molts dels "estudiants" ja ni van a la facultat aquests dies.
Queda palès , doncs, l`interès real i l`esperit de sacrifici del colectiu estudiantil.
A part d`aixo haig de reconeixer que m`agradaria ser un d`aquests mossos anti-avalots i anar amb una porra fotent osties a aquests aspirants a funcionaris (que és el que son, no ho dubteu)

Anónimo dijo...

No recordes l'asbatusada dels grissos durant una visita del Sr. Aznar a l'Universitat.
La policia sempre es policia, malgrat tot, repartin tanta estopa crec que es pasan.