viernes, 1 de agosto de 2008

DESCANSO-INACTIVIDAD BLOG

En principio creo que no cerraré el blog pero probablemente no pueda actualizarlo tanto como qusiera, así que un pequeño o mediano tiempo de descanso.

Saludos a tod@s

3 comentarios:

rafael dijo...

Te deseo sinceramente, la mejor de las suerte...y no dejes nunca perder, esa naturalidad que has tenido hasta ahora; Sinceridad, honestidad y humildad, hacen que los demas, te podamos ver como algo proximo a nosotros; Independientemente de la idiologia que se tenga...un pequeño consejo, de alguien que no te quiere malamente. Suerte, besitos y al toro

José Oviedo dijo...

Sinceramente compañero de blog, no la perderé es innata a mi, y ya sabeís que seguiré siendo igual pero con la responsabilidad si todo va como debería, de gobernar en el área que se me asigne, que creo que será la más adecuada.

Un saludo

Anónimo dijo...

ESTA ENTRADA ES PARA GERARD, PERO COMO PONE FILTRO DE CAFETERA, AGRADECERÍA ME LO PUBLICARAS. MUCHAS GRACIAS.
Y a trabajar.........!!!!!!!!

http://www.cbrava.com/cat/news/noticia.php?id=1607

Castelló d'Empúries, Política i Economía

19/02/2008 | Redacció
JOAN PUIGCERCOS RECOLZA ELS REGIDORS PEL CAS DEL TRANSFUGUISME.

El Conseller de Governació, Joan Puigcercós, va visitar el passat divendres el municipi de Castelló d’Empúries dins d’un itinerari que va fer per diverses localitats de la comarca. Acompanyat de l’Alcalde, Salvi Güell, i la resta dels regidors del Govern d’Unitat Puigcercós va interessar-se pel projecte de rehabilitació de “El Centro”, per la Catedral i l’Ecomuseu-Farinera.

El Conseller, davant els mitjans de comunicació, va recolzar els regidors del Govern d’Unitat acusats de trànsfugues per la Comissió antitransfuguisme. Puigcercós va ser explícit a l’hora de condemnar el transfuguisme però va ser comprensiu amb “el cas singular” succeït a Castelló d’Empúries; donant recolzament a l’Alcalde republicà, als altres dos regidors d’ERC a l’Ajuntament i a la resta d’edils acusats per la Comissió d’Experts de Madrid.

Recolzament unànim de tots els partits polítics

A mesura que els diferents partits polítics s’han pronunciat pel cas de transfuguisme, tots han manifestat el seu suport cap als regidors que composen el Govern d’Unitat a Castelló d’Empúries.Gabriel Jover, cap de llista d’IC-V a Girona per a les eleccions Generals, va ser el primer en manifestar el seu suport cap als castellonins durant la roda de premsa de presentació de Montse Escutia com a número 3 per Girona. “Un regidor o regidors (com és el cas) no poden definir-se trànsfugues quan encara un Ajuntament no s’havia constituït”, explicava Gabriel Jover.

Posteriorment Alícia Sánchez Camacho, número 1 per Girona, va fer el mateix durant una visita a Roses amb els dos regidors del PP a l’Ajuntament de Castelló d’Empúries.

Des de luego, es bien cierto aquel dicho de " que nada es verdad ni nada es mentira, que todo depende del color del cristal en que se mira"

gràcies altra vegada