lunes, 12 de mayo de 2008

PISCINA MUNICIPAL + - GESTIO


Gran cap de setmana amb pluja i la piscina municipal buida. Quan les coses es fan bé cal felicitar per la bona gestió realitzada però si les coses es fan malament cal criticar constructivament, i aquest és el cas.

En primer lloc a la responsable de l'àrea d'esports, Sra. Susana Navarro, dir-li que més enllà dels controls o no controls de l'estat de la qualitat de l'aigua, en definitiva el que hi ha hagut és una falta de comunicació amb altres àrees del seu govern "cosa que comença a ser com habitual", una falta d'autocrítica i humilitat per a reconèixer en part una falta de previsió, i per la forma de funcionar hermètica. Tot això es tradueix en un perjudici per als ciutadans.

Cert és que s'aprofitarà per a arreglar desperfectes de la piscina, peró la qüestió no és aquesta, la qüestió de fons és "no em trepitgis el meu terreny que aquesta parcel·la és només meva".

Han de mirar més pel ciutadà i deixar-se de ser els amos de les seves parcel.les, al cap i a la fi el retard del pavellón qui ho sofreix? i ara la piscina, qui ho sofreix?.

Igual que la vaig felicitar per l'elaboració del pla de la joventut, no puc fer el mateix per la gestió de la piscina.


Humilitat i a treballar

1 comentario:

rafael dijo...

No negare que tienes razon, querido Jose...pero la coordinacion de las diferentes areas de un ayuntamiento, no se hace como es debido, nuestra Susanna, ni le explican todo lo que deberian y desgraciadamente, muchas veces ella, se entera por terceras personas o a toro pasado.En una empresa privada nos reunimos todos los departamentos y se nombra un coordinador del proyecto, al cual se le rinden cuentas. este gobierno que tenemos, informa tarde y mal; Tu mejor que nadie, te puedes dar cuenta de ello, pues te presentan las cosas, con muy poco tiempo para su estudio; Esto es una tactica del Sr. Ripoll....es mas listo, de lo que os pensais...los varones de este partido, son muy varones y Laura y Susanna, se tienen que cuadrar.Este caso lo desconozco y no quiero arriesgarme, pero ocurre mucho lo que te cuento. Por falta de seguimiento y coordinacion, las obras efectuadas en su totalidad, son un autentico fracaso. Yo por coherencia digo: ¡ Viva la Susanna ! aunque en este caso tu, tengas razon. besitos y un fuerte abrazo