martes, 20 de mayo de 2008

MALAS NOTICIAS PARA TORREDEMBARRA


Es sin duda una mala noticia y a la vez un tanto esperada, sobretodo para los que compartimos silla con los regidores del PSC.
Más allá de hacer valoraciones personales sobre cuestiones de partidos cosa que no haré, lo que si que diré seran una serie de cosas:

Estamos ante una situación que realmente no tiene pinta de acabar bien y me refiero a la situación de la regidora cesada en sus funciones, por lo que si teníamos un gobierno en minoria y bastante débil ahora lo puede ser más.

Lo cierto es, que antetodo hay que tener tranquilidad y la mente fría para analizar la situación, y desde el Partido Popular así lo estamos y seguiremos haciendo.

Pero si realmente la situación coyuntural y sobretodo el perjuicio por el desgobierno que se le cause a los ciudadanos de Torredembarra y al propio municipio, empieza a ser manifiesto, el Partido Popular y éste regidor siguiendo las mismas pautas desde que se tomó posesión del acta, se actuará con coherencia, y con suma responsabilidad.
Ante situaciones que puedan derivar en desgobierno, sólo hay una salida, ponerse a trabajar, trabajar y trabajar, y dejarse de etiquetas y de esconder la cabeza.
El proyecto es fácil una mejor Torredembarra por y para todos, y és el momento de arremangarse y de bajar a la plaza a torear, o de subir al ring a boxear o lo que ustedes quieran.

10 comentarios:

rafael dijo...

Totalmente de acuerdo..¡ si señor ! y esta vision tuya, es de mucho agradecer, por los que te votaron y por los que no lo hiciero. desde mi punto de vista personal...CHAPO, es la unica manera de compensar a este pueblo, trabajar, trabajar y trabajar. Lo de... rio revuelto, ganancia de pescadores, esta muy visto y da a la larga, pocos resultados. besitos y felicidades...los abrazos, se dan por hecho

Anónimo dijo...

Sr JimenèZ, la oposició ha de fer la seva feina que es controlar la seva acció de govern, i vostè ha de fer la seva que és liderar el govern si en sab, del nostre poble i garantir els drets i llibertats de tothom; inclosos els de les persones que formem part del seu governt.
Segueixi amb aquestes declaracions i actituds esquizofrèniques i paranoiques, si vol, però això no només el perjudica a vostè i al seu partit, sinó que deteriora la imatge de tot el nostre poble.

Aixó Sr.Oviedo,es el te que dir al alcalde,i que plegi ¡¡
La opció de treballar sense etiquetes,el honra a vosté i al seu partit.
Enhorabona.

Anónimo dijo...

Defensem el que defensem, hem de procurar ser transparents i jugar molt net, ensenyant les cartes i ser seriosos, i en això ja fa massa vegades que fallem.

Francesc Mercadé dijo...

Probablement la solució per a Torredembarra no és gaire més lluny del que comenteu. La història ha demostrat que Torredembarra no sap governar-se. Els diversos governs municipals amb minories o majories acaben per no satisfer la Torredembarra plural. Aquí no valen ni pactes de l'autobús, ni de la vagoneta. Torredembarra està en crisi, crisi política profunda. Però no es vol parlar del mal dolent, i tot el món hi va fent bona cara. Agafem el brau per les banyes d'una vegada i per totes! La solució seriosa passaria per un pacte ètic per treure Torredembarra de la crisi política: formar un govern de concentració amb TOTES les forces polítiques, sense CAP exclusió. Aquí i ara hi estic exposant una opinió molt personal, meva, però si ho mirem fredament, com més amunt s'apuntava, seria la solució que Torredembarra necessita. Meditem-la...
Però no hi confio, ja que primer caldria aplicar la teràpia de la renovació.

José Oviedo dijo...

Francesc, respecte del escrit, n'han coses que comparteixo, però el govern de concentració no hem sona del tot bé, sembla com "para evitar malos rollos" todos juntos y ya está¡fora responsabilitats. Hem dona aquesta sensació potser equivocada.
Podríes possar l'exemple d'alemanya no? però son coses molt diferents.

Francesc Mercadé dijo...

Els governs de concentració solen ser una bona solució quan s'ha arribat a un atzucac i no es pot avançar d'atra forma. Si hi hagués alternança de governs ens trobariem davant d'una competició positiva. Però el que tenim ara és una mena d'avorriment. La oposició de CiU avorreix. El Govern del PSC avorreix, i mana per avorriment. Aquí falta salsa, idees, empenta i nova sava. Calen reptes compartits, i que tothom se'ls senti seus. Cal que aparegui nova matèria gris en el sector polític local. Però el que veig que hi ha i lo poc que vé és agressió i polítiques de terra cremada. La solució no és exactament la concentració, sinó més aviat la renovació.

José Oviedo dijo...

Renovació, noves idees, empenta, treball, conciencia, frescura, responsabilitat, coherència, nou estil, crec que es un bon cocktail per a la políca torrenca.

Anónimo dijo...

Ets a gaiablocs.com

Unknown dijo...

On es la gent preparada per fer totes aquestes coses tan bones? en època d'eleccions tothom sembla prou bo i tenir bones intencions,llavors anem a votar(VOLENT EL MILLOR PER EL POBLE), reconte final i surtin com surtin els numeros, el final es el mateix.

José Oviedo dijo...

No estic d'acord Hercules en tot que si en part de la teva exposició.
La gent es cansa de promesas i farem i farem i tot continua igual, però també per a jutjar a tothom per igual tindrà que ser amb les mateixes quotes de responsabilitat no?