martes, 29 de abril de 2008

POLICIA MUNICIPAL, CANVIS?

Després de la notícia del suspens en l'examen per a inspector del Sr. Maestro, que passarà en la nostra policia?.
És de coneixement públic que la relació de l'inspector en funcions amb la seva plantilla era gairebé nul·la, pel que davant d'aquesta nova situació, veurem com actua l'equip de govern.
AL meu entendre es poden donar dues situacions,

Una que prengui el comandament un sargent un d'ells ja ho va tenir, i cal recordar la frase “segones parts mai van ser bones”, i altre sargent amb menys antiguitat, però també amb un petit handicap, i és ser company durant molts anys de gran part de la plantilla, i això per a exercir de comandament mai és bo.

És un tema que requereix molta atenció i així ho faré, perquè la nostra policia i més amb els temps que corren, i han de venir, necessita sentir-se amb suport per tots els polítics que formem l'ajuntament, però alhora també necessita posar-se les piles i deixar-se de conflictes estèrils.

Espero i desitjo, que la nova direcció en la policia sigui presa consensuadamente per tots i dic tots, i no ens trobem amb altre conflicte que faria insostenible la situació.

PD. Sobre el tema de la denúncia, per exercir d'inspector sense tenir la capacitació necessària, de moment no em vaig a pronunciar, només dir que em sembla una miqueta estrany.

2 comentarios:

rafael dijo...

De verdad crees, que el Sr. MAES-tro, no sera inspector?? Ja,ja,ja..eres un desagradecido, los polis de la Torre,te se cuadran, con taconazo incluido, cuando te ven, gracias a este señor; Yo les obligaria a llevar un espanta suegras en cima, y cuando pasara un politico, en lugar de saludar, les haria soplarlo,con las manos abiertas y los pulgares en las sienes, con una rapida agitacion de estas...¡Que cachondeo! de pueblo; De politicos y de urbanos. besitos porque eres tu..¡EGGGQUE!

José Oviedo dijo...

Mi querido fantasma,creo que este tema es más de tertulia cafetera que de blog, es un tema muy complicado en donde es posible que todos tengamos razón.

Un saludo