martes, 8 de abril de 2008

MEME SOBRE L'AIGUA


Agafant el relleu que em passa el meu company de cadira Lluis

Creus que davant les decisions relatives a la cessió dàigües a d'latres territoris, com ara la venda d'aigua dels a¨q¨´ifers de Tarragona a Barcelona, s'haurien de fer consultes populars?

Al meu entendre, No, les consultes populars encara que el contingut idíl·lic hi ha vegades que més que una solució és un problema. Què muntem un referendum?, qui vota els ciutadans de tarragona o tots els espanyols?, jo veig més que una consulta popular un intent d'utilització demagògica del tema de l'aigua

Creus que la ciutadania de Tarragona ha rebut informació suficient sobre com estalviar aigua i com contribuir a pal.liar la sequera?

El fàcil seria dir que No, però la realitat és que crec que la informació és suficient i de vegades fins a excessiva per a confondre al ciutadà. El tripartit certament pensa que amb l'excés d'informació podrà confondre i satisfer als ciutadans. No han fet cap política d'aigua, aixó si criticar les altres.

Considera que s'ha fet una bona gestió de l'aigua i s'han adoptat mesures vàlides per pal·liar la sequera?

Des de l'any 2004, l'única gestió que s'ha fet, ha estat paralitzar i anul·lar tot el projectat per l'anterior govern, això ha estat la principal gestió del tripartit.
Cal un debat en profunditat del que volem? fins a on volem arribar? ser conscients del model de societat en el que vivim, de les necessitats de les carencies, de la solidaritat de la no demagogia amb els camps de golf i tota aquesta estrategia d'enfrontament i fem un disseny de lo que volem entre tots.

S'haurien de demanar responsabilitats polítiques per les qüestions anteriors?

Ein???

No hay comentarios: