lunes, 14 de abril de 2008

TOT SIGUI PER CATALUNYA

Estupefacte, indignat, és el meu estat d'ànim després de veure la designació dels ministres per part de ZP. El menyspreu cap a cataluña és manifest més aviat diria que una vacil·lada en tota regla:
  • Li dóna a la seva nena defensa que això ja és per a abordar-lo en altre post, Tot sigui per catalunya.
  • Agafa a Corbacho, quotes del PSC pels seus grans resultats deixarem un marge per valorar la seva capacitat de gestió, su curriculum escolar ja el coneixem. Tot sigui per catalunya
  • Manté a Malena en infraestructures. Tot sigui per catalunya.
Però clar surt el Iceta dient que cal mirar al futur i no al passat, jo hem pregunto però on hem anat a arribar en cataluña?
Es podrà derrocar la sagrada família i no passarà res, es farà el transvasament a barcelona i no passarà res, es podrien fer tantes coses sense que passés res veritat?? Tot sigui per catalunya.
Ara bé que un del PP no aixequi la veu o no digui res en contra d'aquests del PSC perquè si no s'ajunten amb tots i llenya al mico, Tot sigui per cataluña.
Com diu el títol del post tot sigui per Catalunya el problema és que duen temps confonent el benefici dels ciutadans de cataluña amb el d'ells propi.
Y yo repeteixo TOT SIGUI PER CATALUNYA!!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Un país que té un president que es queda sol perquè no sap parlar cap més idioma que el que parlen al seu poble.
Un país on torturen i maten animals en públic, amb música i tot, i diu que és la seva festa nacional.
L’únic país del món civilitzat que té en antena 14 programes dedicats als famosos i els seus problemes amb la caspa.
Que té l’índex més alt de drogates del món.
Un país amb els pitjors estudiants del món occidental i que són, tanmateix, els més feliços.
Un país líder mundial en visites a webs de porno infantil.
Un país on encara hi ha gent que vol imposar les seves idees amb trets al clatell i bombes als cotxes.
Un país on les autoritats organitzen per als seus joves botellons multitudinaris que acaben en borratxeres i pixats a dojo.
Un país on nens, tan petits que encara no saben llegir, carreguen sobre les seves espatlles 10 kgs.,o més, de llibres variats cada dia.
Un país, en el resum, d’un cert nivell com és ben evident.
Aquest país, amb votació popular inclosa, serà representat a Europa pel conegut Chiquiliquatre. Correcte.
Els resultats de les darreres eleccions que han donat com a guanyador de nou al PSOE, admeten moltes lectures, les que fan des de la resta d’Espanya o la que els hi podem donar des d’aquí a Catalunya.
Després de un any previ a la comtessa electoral, en el que mes de 200.000 barcelonins han tingut que caminar de puntetes per no caure en un esvoranc, algú podria no entendre que el PSC treies aquí 25 diputats.
A mi també em sembla que no podien haver trobat res de més ajustat.
"TOT SIGUI PER CATALUNYA"

rafael dijo...

Yo pongo en serias dudas, de que este tio, este cuerdo...¿Te hago una apuesta?..A que no, termina el mandato. besitos

Anónimo dijo...

saben q la nuera del alcalde es jefa en funciones (sin hacer opos)en el ayuntamiento??? y que en el ayuntamiento, con nuestro dinero, hay complementos como ellos les llaman a diestra y siniestra??? nos suben el IBI para pagar los complementos de funcionarios que no pueden con su trabajo. Yo si podria con ese trabajo ehhh, y sin complementos, y no tener que hacer un monton de horas al dia sin que me las paguen..... ahhh, y pedirle a mi jefe un complemento de productividad?? se reiria en mi cara. Hay personal del ayuntamiento que cobra complementos de 6000 euros por semestre por hacer su trabajo, muy fuerte. Sera una de ellas la nuera del alcalde??? Adivina adivinador, a ver si el fantasma se la juega...