miércoles, 6 de febrero de 2008

MOTIVOS PARA CREER O PARA "JODER" con Perdón



Pues si motivos para creer





Y me pregunto en que?





Pues para creer en:






  1. Enero 132.000 parados más a razón de 4.258 por día. Me lo creo

  2. En que miente más que habla.

  3. En que nos quieren tomar por tontos o idiotas

  4. En que lo único importante para este país es la ley que permite casarse a homosexuales

  5. En la gran bolsa de alquiler de pisos puestos a disposición de los jóvenes.

  6. En que no se caerá la sagrada familia.

  7. En que estamos en el culo de Europa, solo falta verlo.

  8. En la falta de libertad y pluralidad que tienen con los que no piensan como ellos

  9. En que el indice de delincuencia sube como la espuma.

  10. En la indigente intelectualidad de la que hacen gala. (ver foto)

  11. En la gran bajada de impuestos que han hecho.

  12. etc.. etc.. sin tocar otros temas que se alargarian demasiado.

Por todo eso realmente si que tienen motivos para creer "en que no saben ni lo que hacen"

9 comentarios:

tafaner dijo...

Mes punts en Contra que guanyi el PSOE.
1-ICV,ERC,.volen que guanyi només per aquest motiu no pot ser bo.
2-Són uns cagadubtes, no tenen altre projecte que mantenir-se al poder i van governant a cop d'enquesta.
3-són uns mentiders i no tenen paraula.
4-Zapatero no seria jubilat pel sector falangista del PSOE, de moment.
5-Està enfonsant espanya, la seva econòmica, la cohesió social amb la immigració massiva i com a aliats internacionals únicament té turkia ,Servia i la màfia italiana liderada per Prodi. Això pot ser un punt positiu pel PSOE.
6-Sectors del PSOE i de l'esquerra espanyola cada dia són més els que es treuen la seva careta de nacionalista-excloent-uniformitzador-jacobina.
És la seva naturalesa reprimida que aflora.
7-La marca comercial "PSOE=mal menor" és degrada dia dia avui ja és pitjor o igual que el PP per la unitat d'espanya i la seva viabilitat econòmica.
8-La majoria dels seus quadres directius són autentics analfabets únicament han sabut escalar dins l'aparatix. Jo diria que quasi cap actual dirigent del PSOE podria anar a treballar a l'economia-real, la privada, i cobrar 200.000 euros com en Rato o uns 100.000 com en Piqué. Són professionals d'escalfar cadires i de la imatge.
9-Seria allargar la ficció de que hi ha espanyols bons i espanyols dolents, la batalla final serà unionistes (catalans o espanyols) contra separatistes, fins que no trenkem els ous per fer una truita estem en stand by, qui dia passa any empeny sembla que els "suposats" líders del separatisme no vulguin donar aquest pas i es pensin els il.lusos que la destrucció d'espanya serà sense traumatismes i baralles.
10-Tindriem 3 anys més d'oasi puden de trist-partit amb el que comporta de la degradació del nivell de vida dels catalans.
11-Zapatero es pensaria que ho ha fet bé si els electors avalen la seva gestió i l'home aniria a més (+ és - amb el PSOE). Però aquest punt pot ser positiu pels separatistes, per l'espanya eterna quasi una sentència de mort.
12-.Per tant a Espanya li convé que mani el PP però com els hi desitjo el pitjor prefereixo que mani ZP fins la fi dels temps o d'espanya.
Si el PSOE perd, tindrem la situació perfecte, el PP tenint que moderar-se si vol manar amb els nacionalistes de dretes i el PSOE amb el sector falangista al cap davant i tot el seu espanyolisme desbocat ja que culparan a la política de no ser "prou espanyol" de ZP haver perdut.
En aquesta situació a Espanya ja no hi tenim res a fer que no sigui ser assimilats o marxar. L'eix dreta/esquerra haurà passar a millor gloria ja que en els temes del seu estat la CEDA i la falange es posarien d'acord.
Al PSOE ja no li queden més opcions, un cop renunciat al socialisme al 1976 p abans, a les primeres eleccions de la segona-restauració-bornònica ja no ho eren.
És un partit sense ideologia (la neoliberal disfressada de sociata) que viu de l'engany i el suborn. La SPD i la CIA van fer bona feina "domesticant" en Felipe i en Guerra.
EL PSC, amb 30 anys de vida, directament mai ha estat marxista per tant mai ha estat socialista.
Va néixer de la mentida prostituint el vocabulari.
Per cohesionar un país només hi ha 2 maneres eliminant les classes o que la classe més baixa sigui la mitja, cosa que el PSOE fa molt temps que va renunciar o amb el nacionalisme, l'espanyol esclar. La dreta això ho té clar i defensen el nacionalisme per cohesionar la societat, però el PSOE com pensa cohesionar-la, amb bones intencions i somriures?
Quan el poble no tingui "pa" les mentides ja no serviran i el PSOE amb un cop de fortuna tb espanya saltarà pels aires.
Per destruir Espanya vota Sociata, Vota ZP.
Per convertir el PSOE en la falange, vota PP.
Finalment coincideixo amb ICV,ERC que el millor és que guanyi ZP però segur per motius ben diferents diria que oposats.
Per mi pq és el pitjor per espanya i per ells el millor? que collons defensan ERC i ICV ja qua han demostrat que no saben jugar als escacs i pensar en 3 o 4 moviments vista? segurament les cadires si salta ZP tb salten ells del consell nacional, era la seva aposta reformista-encaixista-espanyola i hauran perdut.
És més viable convertir el PSC amb la falange sector norte-este i quedar-se el seu votant català que voler quedar-se amb el vot tradicionalista de CiU.
Però sembla que l'actual ERC va per altres camins, si fracassa serà el moment de que marxin cap a casa amb la cua entre cames.
I les "famoses" 2 potes serrades, amb una cadira a rodes a viure de la sucosa jubilació d'alts membres del partit/parlament/govern.
Sort per ells que només eren 2 i no 3.
Sembla que als senyorets d'ERC no els hi agradi emmerdar-se les mans.
Quedi clar que per mi la falange original era d'esquerres, nacionalista, anti-comunista, una mica anti-clerikal, un sindicat (com el PSOE avui) per molt que hagin intentat intoxicar les altres "esquerres" i el franquisme apropiar-se'l. Una paraula defineix molt bé el feixisme com el de la falange o del proto-psoe-facciós, NAZI, Nacional-Socialista, l'estat controla quasi tot els processos de producció i regula tota la vida dels seus nacionals des de la fe fins el racó més íntim, és una doctrina totalitària.
Els alemanys és van crear la seva pròpia religió/culte i el seu mesies i mites aquí no van arribar a tant van agafar la sempre.
D'on no n'hi ha no en raja. Vist en perspectiva, sembla estrany que Franco, durés 40 anys probablement molta gent vivia econòmicament bé, un bon ascensor social, la creació de petits-propietaris de pisos/600 (falange) i tenia el suport dels gringos peça clau en qualsevol país "sobirà", és a dir no com ara.
Les dictadures de dretes acostumen a ser "liberals" en l'econòmic i totalitàries en la moral, com en Pinochet, les d'esquerres són socialistes, totalitàries en tot.
Només tenim que donar-li una mica de corda pq es pengi amb ella solets.
És el que ha fet el PSC amb ERC, avui en dia ERC ja té la corda al coll i només falta que li fotin un cop de peu al tamboret.
Amb la socio-vergencia i/o declarar-los leprosos al congreso i regalar-li la corda, ja usada amb bons resultats, a CiU.
El "capitalisme" ens vendrà la corda en que va ser penjat, en Lenin.
AMEN,dona records als de la conferencia episcopal.

Anónimo dijo...

Declaracions del Cereza:
Que aquest noi no és molt intel·ligent ja se li veu a la cara. Dient:
"El catalanisme és una ficció, només és nacionalisme"
ha demostrat que és un ruc.
La frase és d'una alçada intel·lectual i política sorprenent.
Feia anys que no llegia res semblant.
No anem gens be,PP,entre escarbats i rucs,no es guanyen vots.

rafael dijo...

Esta España monarquica, no democratica, tiene el problema grave de tener un tonto mayusculo como presidente, que pierde el tiempo en la alianza de civilizaciones u otras innumerables tonterias. Hace tiempo que denuncio, la falta de inversion extrangera, en este pais; El escaso apoyo o nulo a las familias y empresas y achaca toda su inoperancia, al precio del petroleo; como si a Francia o Inglaterra, se lo regalaran. Entro amenazando a las constructoras.. he aqui el resultado. Pidio negociar con ETA al parlamento.. he aqui el resultado. Se alinio con paises bananeros.. he aqui el resultado. Prometio un estatuto, resultado de las urnas.. he aqui el resultado. No sigo, porque me cabreo, si pienso. Este tonto mayusculo, arruinara esta España monarquica, no democratica. besitos

rafael dijo...

Felicidades por el articulo, Fitur 2008. No se si oiestes a la Gassull en radio coñazo, hablando del tema; Su impresion: Es que habia mucha gente y no habia asistido nunca a un evento como este.¡¡ Tomaaa Yaaa !!besitos

Anónimo dijo...

SIRERA JA TÉ LA SEVA NEBREDA.El llibre de com dirigir un partit, en la seva introducció deu posar que abans que rés, s'han de fer dues coses. Primer carregar-se a tothom que tingui que veure amb l'anterior líder, i en segon lloc fer un fitxatge de prestigi de fora el partit.Sirera ha fet molt bé la primera part, ja se sap, es més fàcil destruir que construir, i la segona..., bé amb consonància amb ell. Maite Nolla ex-militant de Ciutadans/anos, i que com a bona "sirerera", el seu ideari politic es basa només en que els nacionalistes no manin, per què son molt dolents i només volen trencar Espanya.
Quan li pregunten el per què del seu ingrés en el PP ara, la seva profunditat ideològica només arriba a contestar que ja no hi es en Josep Pique, hagués tingut que afegir; i que a Ciutadans no la deixaven manar, i ella esta en política com en Zaplana.
Sirera ja té el seu equip complert: Garcia albiol, Dolors Nadal, Nolla, Josep Ignasi LLorens, vaja la flor i nata de la intel·lectualitat de la dreta catalana, amb un Currículum esplèndid, i com a ensinistrador, perdó entrenador, en Vidal Quadras.
Ara si! ja poden tornar a ser convidats a la COPE, i escampa les mentides de sempre, bé mentides..., mentides, no ben bé, que ja ho deia Joseph Goebbels: " A força d' anar repetint-ho, i amb l'ajut d'un bon coneixement de la psique humana, es del tot possible provar que un quadrat es de fet un cercle...", i sinó saben qui es en Goebbels, ja els hi dirà en Jimenez Losantos, que pèl cas es el mateix.

José Oviedo dijo...

Ay amic Leoncio que no t'agrada la nova incorporació, el discursset de dreta, vidal quadrista, jimenez losantos, Goebbels, faltava afegir-hi, Millan Astraiz, Espartero, el Caballo del Cid y los REyes Católicos.

Respecte al comentari de tafaner hi ha un punt que es lo que defineix que siguem un poble de rucs. el nº 12.
Pregunta en la calle. Le gusta como lo hace el PSOE? contestación NO son unos tal y unos cual, pero antes de que gobierne el PP les voto a ellos.
Fins que no siguem un poble avançat res de res.
Quina lliçó les primaries americanes.!!
Y al fantasma, gracias, y no escuché a Montse, pero veo que tiene una opinión formada y contrastada sobre Fitur, jjaja
Y lo de que ZP entró amenazando a constructores, negociaciones con terroristas, etc.etc.. totalmente de acuerdo asi nos va ahora

Tertulià dijo...

Cada dia se’m fa més difícil entendre Rajoy i la seva família, especialment els cosins.
Ara resulta, que per combatre el canvi climàtic, plantarà ni més ni menys que 500 milions d’arbres. És a dir, el senyor Rajoy vol convertir Espanya en una selva! De fet, de fauna selvàtica ja n’anem una mica sobrats, mantenint-los reclosos en certes emisores, a tall de reserva natural…
Suposo que intentar gestionar millor els boscos que ja tenim i aprofitar-ne la biomassa per obtenir energia elèctrica (considerada pràcticament no contaminant) no entra dins dels plans de l’ilustre cosinet! Aviat, per acabar amb la sequera proposarà innundar ciutats (s’admeten apostes de quines serien les candidates!)
jajaja.
Un abrazo majete.

Tertulià dijo...

Era una vegada un home anònim, com el que som gairebé tots, que en arribar a la capital d’Espanya a principis de gener de 2008 va preguntar?
- Perdón, ¿para ir al centro?
I una veu rància, com sortida d’una caverna li va contestar:
-Mire usted gire la primera a la derecha, encontrará una rotonda y tome la derecha, luego la primera a la derecha y así sucesivamente siga siempre a la derecha que es donde encontrará la paz.
- Perdón, pero la paz no está en Bolivia? Preguntà intrigat l’home del carrer.
- La paz la encontará en el lado Mariano.
Pensant que es tractava d’un catequista, va insistir…
- Pero yo quiero ir al centro.
I la veu pastosa recordant les del règim anterior li va contestar:
-El centro ya no existe. Solo existe la derecha. Jesús estaba sentado a la derecha del padre, no a la izquierda, no lo olvide.
L’home va deixar-lo per impossible, va comprar un diari en un quiosc i va comprendre d’on venia la veu cavernícola.
Se’n va adonar que en Gallardón, en Piqué, en Jaume Matas, en Rato, és a dir, tot allò que representava el centredreta, havia desaparegut.
Tant sols quedava la dreta pura i dura en “el Mundo de los Jiménez”. Però quan va quedar garratibat va ser quan va llegir a primera pàgina del diari que Mariano Rajoy havia fitxat per al seu equip a un dels conqueridors d’Amèrica. I l’home, catedràtic en història per la Universitat de Dolcinelles de Dalt, va pensar: “aquest tal Mariano, en comtes d’anar endavant va endarrera.
Ara retrocedeix al 1.450 i fitxa al Gran Capitán. Si segueix així tornarà a conquerir Perú.
Deu estar a punt de contractar l’Hernán Cortés.
I les negociacions amb los hermanos Pinzón (els de la cançó que tots hem cantat quan la quota etílica feia cim: los hermanos Pinzones eran unos… marineros), deuen estar molt avançades.
Em fa por la seva reacció quan se n’adoni que la Santa Inquisició encara ronda disfressada pels indrets més inesperats.
Amb el seu esperit d’investigador nat va esbrinar l’inici de l’encarcarament i retrocés en el procés intel·lectual del candidat, va parlar amb porteres, amb seguidors i seguidores dels programes del cor i va arribar a la conclusió següent: tot va començar quan l’esposa d’en Mariano va anar al súper i va demanar: tienen tambores de Colón? I el dependent, afablement, li va contestar: No, pero si quiere nos quedan las trompetillas de Hernán Cortés.
En explicar-li el fet al seu marit li va desencadenar una quixotesca bogeria que el va fer retrocedir en el temps i, tot senyalant a la Moncloa i dient: mi caaaaassa, barrejant èpoques, conceptes i tot el que li deien pel “pinganillo” els seus superiors a l’ombra, va escombrar a tort i a dret tot allò que ensumava certa moderació i centrisme dintre del seu partit.

I vet aquí un gos, vet aquí un gat, vet aquí que el conte del fin de semana, no s’ha acabat.

Anónimo dijo...

No gens benvolguts Srs Sirera i Oviedo:
Encara que els omplin l'esquena de copets plens de falsetat, els seus amics postfranquistes mai els acceptaran com un dels seus. Sempre seràn els catalàns.
Sempre Sirera i Oviedo, se hauràn de fer perdonar els seus origens, la teva llengua materna.
Amb la reacció del seu partit davant la possibilitat que s'ensenyi català a les escoles oficials d'idiomes ho haurian d'haver entès.
Ens menyspreen a tots els catalans i a vosaltres, només d'accepten en la mesura que et desnaturalitzis, que reneguis del que ets i simulis ser una altra cosa, que t'empassis sense remugar indignitats com la que ara esmentava, resistir estoïcament, amb una pell cada vegada més gruixuda, tots els insults que als altres ens fereixen i se'ns claven fins el fons.
Ens menyspreen com a catalans pel fet de ser-ho. Es veuen en cor d'utlitzar-nos com a arma electoralista, perquè saben que ofendre'ns, insultar-nos i difamar-nos dóna vots a tot Espanya.
I a vosasltres també os menyspreen, i encara més que a la resta de nosaltres, encara que de moment t'ensabonin i hos riguin la gràcies, encara que avui fingeixin que els vostres tributs de lleialtat, la vostra fe de convers, els commou i els satisfà.
Vosaltres, a més de ser catalàns, haveu decidit vendre't a l'opressor.
Fareu mil gracietes, mil demostracions d'odi a les vostres arrels i mil actes de bavosa lleialtat per a demostrar la vostra adhesió a l'amo.
I quant més feu per enesforcit per arribar a ser un igual dels espanyols, més patètic sereu als ulls dels teus superiors jeràrquics, i més os menysprearan amb la condescendència paternalista que els colons tracten els criats nadius, com l'invasor utilitza i després abandona els delators que traeixen el seu poble i espien per a ells.
Sincerament, de tot cor, os desitjo( al vostre partit,no es res personal) un destí igual de penós
i indigne que un escarbat.