lunes, 3 de diciembre de 2007

CONCENTRACION ATENTADO DE ETA PLAÇA DEL CASTELL 03/12/2007 12'00 HORAS

Hoy 03-12-07 a las 12,00 horas, se celebrará en la plaça del castell, una concentración de condena del atentado de Eta en Francia que ha costado la vida a un joven guardiacivil y posiblemente a otro.
El Partido Popular y como es sabido siempre ha estado y estará al lado de las víctimas y en las concentraciones que se hagan.

Por motivos ajenos a mi voluntad no podré estar en cuerpo presente en la concentración si en espíritu, pero el Partido Popular enviará representación a la concentración.

Desde aquí mi mas sincero apoyo a todos los familiares y amigos de las víctimas del terrorismo y a todos aquellos que se concentren en la Plaça del castell.

Un abrazo afectuoso.

José Oviedo.

concejal del PPC

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Hemos estado presentes TODOS los Demócratas, PSC-CIU-PPC, los demás ERC-GIT-ABG-TODA, huy pedrdón ADT, no estaban O SE ESCONDÍAN PARA NO SALIR EN LA FOTO, VERDAD SEÑORES DE .....

BIEN JOSE, NOSOTROS HEMOS CUMPLIDO.

Anónimo dijo...

Aquest matí he acudit a la trobada de protesta convocada a l’Ajuntament per l’assassinat del Guardia Civil per ETA a França. No hi havia dubtes, ni contradiccions, tots els grups polítics de la nostra vil-la hi donàvem suport, els verds, els taronges, els vermells, els grocs, fins i tot els blaus. Les esquerres, les dretes o el centre, tot es feia una el·lipse de força en contra dels terroristes que han acabat amb la vida d’un ciutadà. En Raül era policia i una persona que tenia una família que ara l’haurà de plorar només perquè feia la feina de protegir a la societat de cretins com els que han acabat amb la seva vida.
No hi ha cap política, ni ideal que pugui justificar un assassinat. Ja no enganyen a ningú, sota els caputxons negres on s’amaguen no hi ha persones amb uns ideals concrets, només hi ha delinqüents i assassins de persones.
Tan de bo algun dia la societat es pugui deslliurar del mal són del terrorisme que altera la pau i també dels que l’utilitzen per benefici propi i volen fer-nos creure que el fum és clar, el foc fred o la salut malalta.
Raül, adéu amic, descansa en pau.

nota:Si es vèritat les ausencies.

Anónimo dijo...

mide unos 18 cm,es usado por los miembros de ambos sexos.
se suele encontrar colgado pero siempre preparado para ser usado
inmediatamente,tiene pelos en un extremo y un agujero en el otro.
la parte usada mas intensamente tiene forma tronco- cónica, ligeramente protuberante.
para usarlo se introduce dentro de una concavidad corporal húmeda,
caliente y carnosa, donde se agita metiéndolo y sacándolo mas o menos
rápidamente, acompañado por movimientos sincronizados.
produce un sonido fácilmente reconocible, que se suele acompañar con ruidos guturales de todo tipo.
al acabar deja un líquido blanco, espumoso, caliente, viscoso, pegajoso y bastante asqueroso.
al acabar la limpieza de este residuo blanco, se retoma a su posición colgante de descanso, listo para volver a ser usado otras 2 o 3 veces por día, aunque a menudo se usa con menos frecuencia.




El Cepillo de Dientes¡Malpensados.

Anónimo dijo...

Yo creo ke necesitamos en Torre a LEE VAN CLIFT,

Anónimo dijo...

Avui hem sabut que la darrera enquesta feta pel Centro de Investigaciones Sociológicas (CIS) atorga al PP un lleu increment en la intenció de vot que afegit a la correcció que experimenta la del PSOE, fa que la distància es retalli fins a tan sols pocs punts percentuals.
A pocs mesos de les properes elecions al Congreso de los Diputados del Reino de España un ja es comença a plantejar quin és el resultat que ens convé.
I és aquí on apareixen els primers dubtes. Almenys a mi. Resulta que potser fins i tot és preferible que guanyi el PP!
M'explico. ZP i els seus han fet bona aquella dita que sentencia que "no hi ha res més semblant a un espanyolista de dretes del PP que un espanyolista d'esquerres del PSOE".
Si el PSOE no ens tracta millor que el PP, potser que comencem a recordar que el creixement més espectacular que ha experimentat el vot sobiranista , ha estat mentre governava a Madrid el PP.
Per tant, si des de Madrid ens han de continuar menystenint i maltractant, almenys que totes aquestes garrotades ens comportin algun rendiment i desemboqui en una nova onada de vot sobiranista.
Mira, potser fins i tot jo em plantejo votar al RAJOY,i no al Duran.
CON RAJOY ES POSIBLE¡¡
je,je votarem al LLuis.

rafael dijo...

Querido PePe, cambiando de tema. ¿Porque no cuelgan las banderas?Es de memos, que se haga una orden de colgarla y luego no se respete..No es que me preocupe ese tema, pero los primeros que incumplen la ley, son los socialistas. besitos

José Oviedo dijo...

Respecto a las teorias, del simpatizante de ABG-ICV, pués bueno mientras gane el PP se las acepto, hasta acepto que con Rajoy es posible y espero que asi sea, y deje de mandar el xufletero este que tenemos.

Y respecto a la Ley de Banderas, estoy a la espera de las directrices de partidos, de momento se hizo una petición ya veremos si toca moción para imponer la legalidad vigente.

Anónimo dijo...

Ahir vaig veure per les notícies que els joves del PP feien una queixa sobre Cuba i sobre la Dictadura comunista que sofreix l’illa a mans de Castro.
No entraré a dir res sobre el senyor Castro i Cuba, ni de cap dictadura. Aquests joves estan en un partit on mai han comdemnat una dictadura tant propera com la del estat espanyol.
Aquesta nit en un acte, com d’una dictadura es tractes a Alacant en tancat un repetidor que enviava senyals on es podia veure una televisió pública.
Després es criticarà en Chavez, Castros i Evo morales, però aquí on tothom s’omple la boca de la democràcia dels altres, però aquí s’ha tancat una televisió pública.
Quina vergonya!!!!