martes, 14 de agosto de 2007

LA PLUJA FA ESTRALLS

Tots saben que a la "Torre" quan plou plou, però si abans ens preocupavem per la rasa que ha tornat a baixar per cert amb lo que suposa als veïns i a baix a mar que arriben objectes de tota mena a més d'aigua, muntanyans que tots ja coneixem, ara hem de sumar tres noves preocupacions en infraestructures torrenques, a Saber.

  1. Pas soterrat de Marítima Nort, vaya vaya "empezamos bien"
  2. Carrer nou, abans els comerciants no teníen problemes de inundacions i ara a més a més problemes amb la pujada de les aigües fecals que l'empresa Sorea te que mirar si les conexions no estan ben fetes i les aigües pluvials tenen influencia en aquest "desarreglo"
  3. Pavelló poliesportiu: "NO POR MUCHO CORRER SE LLEGA ANTES", una obra que arriba 20 anys tard no pot tindre aquests defectes de planificació quan es va construïr.
  • Primer tots sabiem que les aigües en la zona constituirien un perill i es tenen que canalitzar correctament no ha donat temps?? pues "NO INAUGURAMOS LEÑE"
  • I les deficiències estructurals, això no es permisible, on està la certificació de qüalitat? quins materials han utilitzat? Ha sigut per estalviar diners?

Pues ara ha canviar tot el parket que clar barato no és, a discutir amb l'empresa, asseguradores etc..etc.. i al nou curs les activitats que??

"Todos sabemos que ante lluvias de esta magnitud a veces poco se puede hacer, que también podría haber llovido menos, pero si se pueden hacer mejor las cosas con previsión de que esto pueda suceder que sabemos que una vez al año normalmente pasa, no por inaugurar con prisas hacer las cosas sin calidad y solo por cortar cintas ya está, ahora es donde se ve la falta de previsión"·

Cuando una persona ejecuta una obra da igual la magnitud, aunque en este caso las magnitudes son importantes tiene que tener muy claro que además de consensuar, tiene que planificar, proyectar y ejecutar con calidad, corrección e inteligencia, teniendo previsto que esto suele pasar que no es nada extraño, diferente es si me dices que el pavellón no ha aguantado un terremoto de escala 8 de righter, lo entenderia porque no entra en lo habitual, pero el agua??? SENYORS UN POQUITO DE POR FAVOR.

Y como dice un dicho en política:

"La política es perfecta, pero tiene una gran defecto, !Quien la practica¡

8 comentarios:

Anónimo dijo...

francamente, viendo como estalló la otra noche el alcantarillado de Avenida Cataluña con Camí dels Munts, me pregunto para que Sorea y el Ayuntamiento nos cobran 36m3 de agua. Segun la señora Gasull, es como un impuesto encubierto para mejorar la red de alcantarillado, pero a la vista está que no es así.

¿En que se habrán gastado el dinero pues?

José Oviedo dijo...

Be una de les solucions a la plaça de la font es els sacs de sorra, si si, els sacs de sorra per als locals i quan la pluja sigui descomunal, aixó hem recorda a los monzones a xina possan sacs de sorra o les inundacions d'alemania.
No se si es lo lògic diría que per 75 litres no deuria de ser així en fin PEPE GOTERA I OTILIO

Anónimo dijo...

bueno, quisiera contribuir en este Blog tan concurrido :-) con unas fotos altamente ilustrativas de como funciona este pueblo:


http://h1.ripway.com/torredembarra/sorea.JPG
http://h1.ripway.com/torredembarra/rata3.JPG
http://h1.ripway.com/torredembarra/rata2.JPG

Anónimo dijo...

el sole dice que la oposición tome cartas en el asunto. ¿Que pensáis hacer los del PP?

Anónimo dijo...

Jordi sole? oposicion cartas en el asunto? me huele que la oposicion tiene muchas ganas y prisas por coger la poltrona vaya poupourri, CIU, ABG, ADT, y alguno mas que el PP se quede quieto coñoooooooo!!!

José Oviedo dijo...

Bueno en estas peliculas yo creo que no hay buenos y malos, parece ser que los antiguos salvadores de la patria torrenca ahora son los malos y los antiguos malos ahora son los buenos.. en fin solo y volveré a repetir lo mismo el PP actuará con coherencia y lo que va acordando la junta pues se va plasmando.
Pero parece que hay gente con muchas prisas como dicen por ahi..

Anónimo dijo...

El diari “El periodico” va publicar ahir una entrevista a la portaveu del PP al parlament de Catalunya, la Sra. Carina Mejias, on aquesta senyora manifestava el seu desacord perquè segons deia a Catalunya no hi ha llibertat per escollir la llengua.
Sincerament crec que té tota la raó del món, i tan que té raó, el que passa és que va cometre l’error d’equivocar-se d’idioma, quan es referia al castellà en vers del català.
D’exemples en tenim molts, podem dir que és veritat que quan vas al cinema no pots escollir veure la pel·lícula que vols en Català, ni en DVD, que és veritat que quan compres un joc per PC no el trobés en Català, que és veritat que hi ha molts llibres i còmics que no es tradueixen al català, que és veritat que l’etiquetatge dels productes que consumim és minoritari en català, ..........
La llista d’exemples de discriminació lingüística és tan llarga que no em capficaré per posar-los tots.
La Parlamentaria del PP deu viure fora dels límits de la realitat, del que hi ha als carrers de Catalunya. Potser és que no surt de casa seva, que no veu la TV, i que no llegeix el diari, i per aquest motiu ha fet aquestes declaracions tan errònies i desviades.
La trista realitat és que molts sí veiem com la llengua dels nostres avantpassats es consumeix per moments i per si fos poc hem d’escoltar declaracions com les de la Sra. Mejías que t’ericen els pèls del nas .
Si voleu algun exemple del que dic, aneu a la Catalunya Nord on pràcticament el català és una llengua de museu històric de llengües mortes. De segur que l’objectiu dels integrants del partit popular seria aconseguir el mateix èxit que va obtenir el govern francès a la part nord de Catalunya colonitzada per França. Doncs aneu bé per anar a Sants.

José Oviedo dijo...

Una opinió respectable que no comparteixo.
Cert és la persecució que va sofrir la llengua catalana igual com d'altres en èpoques passades, però amb l'arribada de la constitució i amb el pas del temps podem dir que la normalitat és plena i absoluta al meu entendre i esterils son les lluïtes per la llengua. Ens podem expressar com volem tenim accés a la llengua que volem s'ha universalitzat tot molt mes, pues ja està no? perque ara amb revengismes que no toquen, prohibicions pròpies d'èpoques passades.
1.- ¿perquè he de retolar el rètol del meu establiment amb una determinada llengua?
2.- Però clar resulta que només es sancionable el rètol en castellà i no amb anglés magrebin, etc..

La crispació i la revenja és mala consellera.

Salutacions i gràcies per la teva interessant aportació que mereix un tema apart