jueves, 11 de octubre de 2007

RECHAZADO EL RUEGO DE LA BANDERA ESPAÑOLA "como era de esperar claro"

Pués eso que ha sido rechazada con una argumentación jurídicamente sólida, teóricamente sólida y metodológicamente sólida. Bueno en serio que como ya esperaba ha sido rechazada por el alcalde en funciones del GIT y equipo de gobierno y por el silencio de los demás grupos la propuesta. Principal argumento que no habia tiempo, que no veia claro eso de hacer un acto etc..etc.. etc.. bueno lo de siempre sin argumentos.

Pero bueno ahí queda como les he dicho.

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Y que quieres chatin,que ERC se cabree y coja las maletas(o lo haga ver,por quedar bien,pues no lo harian por la pasta-sueldo,pero si se harian los muy ofendidos y le pedirian alguna cosita a Don Manuel,que es la unica manera de consegir algo,leete los presupuestos y mira lo que se pide el SºGerard).
Si tuvieran hue.... que hariamos,como le ponemos al niño?,porque saliendo ERC,por su propio pie ,vamos sin patadita en el culo,el Santi,va detras
Y tu poniendo palos a la rueda¡.
Los del PSC,se estan riendo del tema Muntanyans,no les amarges la fiesta y se bueno.

Tertulià dijo...

Avui, davant del xoc de trens nacionalistes a dues bandes, es divisa el foc creuat entre nacionalistes espanyols
(els que mai s'autodenominen "nacionalistes") i alguns sectors nacionalistes catalans (que també celebren la diada del 12 d'octubre, perquè no en tenen prou amb la de l'Onze de Setembre).
La pirotècnia d'uns i el megapatriotisme de la caverna espanyola, ens recorden que això no rutlla.

rafael dijo...

Jose, no te cabrees, supongo que ya te lo esperabas; Yo de ti, me disfrazaba de legionario, cojia el palo de la escoba, yo te dejo a mi perro Feliu ( Esta como una cabra) y delante del ayuntamiento, me monto mi fiesta nacional..a estilo Ruiz Mateos, eso si, lo tienes que filmar y colgarlo en internet; Es una manera de protestar original. besitos y no pierdas el buen humor

Anónimo dijo...

¿por qué los independentistas NO trabajan el 12-0? si no son españoles, que no celevbren nada y se pongan a currar, pero claro si son unos vagos y sandías.

Anónimo dijo...

Sí és clar, i tu l'onze treballes, oi?

tafaner dijo...

Si jo fos nacionalista espanyol...votaria al PSOE
Però militaria al PP, és clar. Militaria al PP perquè mantenir tot l'aparell mediàtic que l'envolta deu costar molts calés. Militaria al PP perquè és l'únic partit que defensa obertament l'Espanya unitària , indissoluble i centrista que jo voldria. Militaria al PP perquè és el partit que millor defensa que estat espanyol i nació espanyola són el mateix. Militaria al PP, sí, segur...però d'amagat i sense que ningú amb veigués, votaria al PSOE. Votaria al PSOE perquè és el partit que sense fer soroll, subtilment i amb sibil.lina intel.ligència acaba amb els nacionalistes perifèrics sense estridències,suaument... com aquell qui res i la unitat de Espanya que jo voldria quedaria garantida pels segles dels segles

I pensaria que el meu PP tindria molt a aprendre. Per què el meu PP no ha entès encara que amb un discurs abrandat de nacionalisme espanyol, l'únic que aconsegueix no és sinó donar vots als impresentables separatistes bascos i catalans... I pensaria que els meus Aznars, Acebes i Zaplanes, tenen molt a aprendre d'aquest tal Sr. Zapatero.
Un Zapatero que, com aquell qui no vol la cosa, ha posat un home de la seva confiança absoluta a Presidir la Generalitat catalana. Una Generalitat que per fi és gestionada com allò que és, una administració autonòmica més, com la de Múrcia, com la d'Extremadura ...Un home que ha aconseguit fer callar i creure d'una manera admirable a aquells independentistes catalans d'ERC als quals ara ja no necessita absolutament per a res... Un home que ha donat peixet als partits catalans i els ha deixat aprovar un Estatut que després ell i el seu govern es passen pel forro amb total impunitat amb projectes de llei, lleis i decrets que ni el PP havia gosat tirar endavant. Un home que ha aconseguit que els catalanets i el seu govern celebrin amb cava el traspàs de Rodalies i el pacte d'inversions Estat-Generalitat que ni tan sols compleix allò pactat a l'Estatut...Un home que, al País Basc, tanca a una vintena de dirigents de Batassuna a la presó sense que això comporti ni una cassolada de protesta de les que provocava Aznar en els pitjors temps. Un home que avui es reunirà amb Ibarretxe i li dirà amb "talante" que es deixi d'aventures autodeterministes... Un home que manté l'Estatut català al Tribunal Constitucional tot esperant el resultat de les eleccions, no fos cas que la seva sentència pogués influir negativament en les seves aspiracions electorals... Un crak, vaja, aquest Zapatero.

Si fos nacionalista espanyol i militat del PP, hauria de reconèixer , en fi, que el meu partit té molt a aprendre de la política autonomista centralista e involucionista del PSOE...