lunes, 16 de febrero de 2009

DE CACERIAS VARIAS


El ministro de Justicia, Mariano Fernández Bermejo, ha admitido hace unos minutos en Sevilla que su participación en una cacería el fin de semana del 7 y el 8 de febrero en Jaén junto con el juez de la Audiencia Nacional Baltasar Garzón fue "seguramente inoportuna".
El ministro ha explicado que la participación en la cacería celebrada en la jornada del sábado en la finca Navaltorno, de Andújar, en la que abatió cuatro venados (al igual que el juez), la pagó él mismo de su bolsillo y que ésta tuvo un coste de 1.000 euros, según Fernández Bermejo.
Yo ya no entro a valorar el tema de la caza como deporte o como afición en sí que unos podremos ser más contrarios y otros estar más a favor, pero si que el tema a valorar es la utilización de la justicia a través del poder político, y vulnerar a Montesquieu y su division de poderes.
De todas formas yo me pregunto si en esa foto en vez de Bermejo, hubiera sido Cascos, Trillo, Acebes o Zaplana que hubiera pasado?
Muy sencillo solo falta quitarle el color a la misma dejarla en blanco y negro y parece trasladarnos a otras épocas que evidentemente y al ser Bermejo vaya por diós ni se comenta con el parecido de las cacerias del anterior dictador..
Es la típica foto del señorito que los socios de gobiernos en CCAA de cataluña no han abierto boca.. porque sera???

11 comentarios:

Anónimo dijo...

"L'escopeta nacional" esta viva.¡¡
Quan veiem les pelis de Berlanga sempre pensem en el passat. Creiem que aquell país que retrata ja ha passat a la història. I un ou!
Seguim sent igual de cutres.
Quan veig les rodes de premsa del Rubalcaba, després dels Consells de Ministres, sempre miro entre el públic, esperant veure en Saza, amb el seu accent català, intentant col•locar els seus "porteros electrónicos".

Divendres va començar la campanya electoral a Euskadi i Galícia. I la campanya comença amb un ambient polític fastigós. A Euskadi hi ha un partit (d'acord, un partit format per terroristes i kaleborrokas, però que té més de tres milions de posibles votants) que no s'ha pogut presentar, i això beneficia, oh sorpresa, als dos partits que han promogut la seva il•legalització.

Mentrestant, el Partit Popular està emmerdat fins les celles en casos de corrupció. Segueixen clamant per la seva innocència, tot recordant-nos els casos de corrupció dels socialistes (d'ara fa vint anys!). Però no ens enganyen. Els socialistes són uns bons aprenens de la corrupció. La corrupció la van inventar els membres emèrits del PP.
Al capdavant de la investigació el Jutge Suprem, l'adalid de les causes més nobles, el superheroi que tot ho comença però res acaba, que, en plena causa judicial oberta contra el partit polític de l'oposició se'n va de cacera amb el Ministre de Justícia.

Olé els seus collons!

rafael dijo...

Pues yo, como defensor de los animales, esa foto es la de unos criminales en toda regla. En mi tierra eso es una monteria de caziques y te dire que con mil euros que el dice, hoy dia no le dejan matar, ni dos conejos. Las casualidades no existen y se ve con toda nitidez, a lo que fueron.El juez estrella...se estrello y el otro, que presente su dimision. besitos

Anónimo dijo...

Lo que realment es important es si hi ha hagut malversament i tràfic d'influencies. Ja deien els antics que LA MILLOR DEFENSA ES UN BON ATAC, però ara crec que aixó no toca i el que realment s'ha de fer es depurar responsabilitats.

José Oviedo dijo...

Que la corrupción la inventaron los del PP, por favor, ni unos ni otros ni los del 3% famoso ni banca catalana etc.. todo el que la hace sea de lo que sea debe pagar por ello, pero desde el 78 hasta nuestros dias creo que hay buenos reyes de la corrupción y del tráfico de influencias, y aunque haga 20 años no se pueden olvidar cosas muy muy muy muy muy graves que pasaron, pero no es el caso vamos a lo de hoy en dia.

Anónimo dijo...

División de poderes? De que pais estas hablando? No será de España, donde los dos partidos mayoritarios o sea PP, PSOE nombran al Consejo del Poder Judicial, a los miembros del Tribunal Constitucional,etc, etc, en función de su adscripción política.
Bien que habeís aplaudido a Garzón cuando ha tomado decisiones que sí son de vuestra conveniencia aunque judicialmente dudosas. No os habeis cortado ni un pelo a la hora de presionar o criticar a jueces o fiscales, o no te acuerdas del 11M ?

Enric Grangel Llop dijo...

Amigo Oviedo, no me gustan las cacerias las haga quien las haga, ni politicos, ni jueces, ni bomberos por poner un ejemplo.
Dicho esto, me da la impresión que lo que se pretende es desviar la atención. Espionaje, malversación, etc., algo de cierto habrá digo yo, y tembién unos responsables que abusando de su posición se han lucrado, y descubierto el pastel, la opinión generalizada es que todos los que se dedican a la politica son iguales, y tu bien sabes que no es así, pero se genera un descontento que en nada beneficia a los que la politica nos cuesta dinero.
En fin, por el bien del partido popular, espero que se aclare la situación y los sinvergüenzas sin los hay, paguen por ello.

José Oviedo dijo...

Amigo Granjel puedo compartir cosas de las que dices,pero yo resumiria que: Quien mete la mano en la caja, sea o venga de donde venga que se atenga a las consecuencias

Anónimo dijo...

Rectificación:
He de hacer la siguiente rectificación en el escrito que te he enviado, donde digo: " Bien que habeís aplaudido a Garzón cuando ha tomado decisiones que sí son de vuestra conveniencia aunque judicialmente dudosas" rectifico y digo: " Bien que habeís aplaudido a Garzón cuando ha tomado decisiones que si son de vuestra conveniencia" retiro por tanto lo de " aunque judicialmente dudosas". Gracias.

Anónimo dijo...

Des de fa unes setmanes, el Partit Popular es troba inmers en un seguit d'escàndols que afecten sobretot els seus grans nuclis de poder: Madrid i País Valencià.
No és casual que siguin aquests dos territoris els que centren els escàndols: principalment per què és allà on el Partit Popular disposa de més poder però també per què aquests dos territoris representen els dos bàndols que s'enfronten en el sí del partit per a aconseguir-ne el seu control. El centre i la perifèria. Madrid i les baronies regionals.
En definitiva, és una lluita pel poder. I no és gens estrany que les acusacions de l'operació Güntel i de la trama d'espíes hagin sortit del PP mateix. De les diferents parts en conflicte.
Tot això enmarcat en un context electoral molt dur pel Partit Popular -eleccions basques i gallegues i eleccions europees al juny- i en un context encara més dur de crisi econòmica.
La lluita dins el Partit Popular és per veure qui controlarà el partit els pròxims anys - a partir de juny?- , és a dir, quina de les dues corrents ideològiques en sortirà triomfant.
Però no és una lluita entre si liderarà el partit Mariano Rajoy o Esperanza Aguirre. És una lluita més ideològica.
Rajoy em sembla que té clar que ell no liderarà el PP del futur. Rajoy no lluita per guanyar el lideratge del PP, lluita per què no siguin els altres -Madrid, Aguirre, Losantos, etc.- qui el controlin. Rajoy ja ha renunciat ha guanyar la batalla del partit, la seva lluita és per tal que el sector al que s'enfronta -liderat per Aguirre- no guanyi. No lluita a guanyar la partida, lluita per tal que els altres la perdin.
Jo perdo, però vosaltres, també.
L'opció Rajoy és que tant ell com els qui té al davant acabin perdent la batalla del lideratge del partit. I fruït de la derrota dels dos sectors enfrontats, en sorgeixi un nou lideratge.
Un lideratge que intenti seguir l'estela de centrisme que ell ha volgut imposar.I en aquestes ens trobem. En el moment àlgid de la batalla.

Anónimo dijo...

Ser Ministre de Justícia i aficionat a la cacera és possible. Ser Ministre de Justícia i gaudir d’un cap de setmana de cacera amb un jutge de l’Audiència Nacional quan aquest obre un sumari que afecta a un partit polític de l'oposició, també és possible. És lleig i no hauria de ser, però és possible. Has fet mala feina i ho saps. Quan un Ministre coneix el món judicial ho sap de sobres. Has deixat tocat de mort el tema de la trama política del PP pel teu mal cap. Segur que els teus estàn empipats, però han de fer el dissimulat durant un temps prudencial. Has deixat clar que la línia entre la Justícia i la política és massa fina.
Que siguis un Ministre de Justícia i vagis de “torero" i "menja jutges d'un jutjat”, quan els jutges es planten i fan vaga, també és possible. Suposo que és l’ànima de fiscal que portes dins i no pots evitar-ho. De fet, la capacitat de sorprendre per bona part dels ministres socialistes està esgotada. L'actitud xulesca s'ha tornat tan habitual que ni ens esverem massa.
Ara, que siguis un Ministre de Justícia i em vulguis fer creure que no saps distingir una comunitat autònoma d’una altra, que no saps on estàs, que no saps que per anar a caçar cal una llicència, i que no tens assessors que planifiquen al milímetre cada desplaçament que fas, evidentment és possible.
Que m’ho cregui és una altra cosa.

Anónimo dijo...

És Carnaval, unes bones dates per disfressar-se, per criticar i sobre tot per oblidar encara que sigui momentàniament tot el que està passant al nostre entorn. Tan lluny arriben les disfresses que dia sí i dia també, uns i altres ens volen disfressar tot allò que està passant, el Rajoy no reconeix la evidència que aquells que s'han untat, són dels d'ell i els diners que s'han embutxacat són de tots. On és la ma dura amb els corruptes? El Zp per altre costat s'obstina en mantenir al Govern a persones que no es mereixen ostentar cap càrrec. I tots dos ara mirant-se el melic, ara mirant-se la Lluna, però sense posar remei a la situació que està patint la resta de la ciutadania.
Les dades no són per saltar d'alegria, sembla que hi ha un desfase de mig milió d'aturats entre la EPO i el nombre d'aturats registrats, això donaria la raó a la UE que afirma que l'any 2010 Espanya superarà els cinc milions d'aturats, es a dir nivells del 1996 (21% de la població activa). Casi res.
Segons publicava el dijous passat el diari econòmic Expansión, al ràting que elabora l’agència de qualificació Fitch Rating, la Caixa Castella La Mancha, ja és el primer àngel caigut del sistema financer espanyol, al baixar de cop tres nivells del ràting d'entitats financeres al passar de la qualificació BBB+ a BB+. Continua entre els darrers Caixa Laitana que ha caigut de BBB+ a BBB , i altres set entitats , (Caja de Ávila, Caja Segovia, Caixa Penedès, Cajasur, Caixa Sabadell, Caixa Tarragona y Caja Círculo), es situen a BBB+.
Ja veurem que passa després del carnaval, quan tots es treguin les caretes, si se les treuen.
Jo ja tremolo !!!