viernes, 18 de julio de 2008

PLE 17/07/2008

Ple aparentment tranquil, sense temes transcendents, fins que es va arribar el torn de preguntes, tant per escrit com orals.
En aquest torn de preguntes van quedar de manifest diverses coses:
CIU es va dedicar a preguntar sobre el pavelló i les obres de l'Església, Dura lluita entre una regidora de CIU i el regidor d'urbanisme amb fotos dels anys 30 fins i tot. La Sra. Guash va estar molt encertada.
El PP, va preguntar sobre les obres de l'Auditori, que incomprensiblement no sabia certament el seu estat el regidor competent, i m'ho transmetrà per escrit, també vaig preguntar sobre els problemes de la secció de basket a la regidora d'Esports, que no va aconseguir aclarir-me gran cosa. Les relacions UDT Ajuntament es un tema a tractar per millorar l’esport a la vila. L'Agrupació va fer preguntes, sobre el carrer nou, el bar del casal i els permisos d'obres menors, el seu regidor va dir "Estamos siempre fuera de la Ley" en referència a explotacions i locals de l’ajuntament. El Git, va preguntar sobre els problemes de l'esport i en concret de la secció d'atletisme i la no realització del cross de Torredembarra que clama al cel.
La regidora no adscrita, va preguntar sobre el tema de la legionela i la gran discussió que va tenir amb l'alcalde sobre temes interns de partit, que crec no era el llòc ni el moment, l’alcalde va ser molt dur, això son temes de partir i no de plenari.
I ara ve la meva sorpresa, per part de ERC, la seva regidora va fer preguntes dures i concretes sobre la possible futura empresa de recollida d'escombraries, acusant al seu regidor d'anar garantint llocs de treball, i per altra banda el seu regidor amb un discurs que em va deixar una miqueta perplex sobre pactes i intencions.
Finalment ABG, només va parlar el seu regidor, i també en tono de mitting, va fer un seminari de com s'ha de solucionar la crisi i que pactes s'han de fer, llamándo enemic al PP, però rectificant després.
El discurs de ABG es el ja conegut i exposat pel blog del Sr. Mercadé i les seves preferéncies numèriques, però necessiten com el menjar a CIU o fins i tot al GIT per a portar a terme la seva estratègia, i ERC que diu a tot això? doncs caldria preguntar per separat.
Si el PP aconsegueix un pacte o no ja se sabrà, però en el ple no aconsellarem del que s'ha de fer a les altres forces polítiques pel "teòric" bé de Torredembarra.
Siguem més humils i no venguem motos per a arraconar a determinades forces polítiques que incomoden.

6 comentarios:

rafael dijo...

Yo ya te he dibujado el cuarteto..los demas, seguis afectados por una especie de peste o mal olor sobaquero que desprendeis. ¡ Guarros!... mas que ¡ Guarros!..¡Ademas! tanto como la ADT como el PP, teneis ideal fascistas y vuestros votos, no son de calidad ni tienen el mismo valor; Los dos grupos, comprasteis un melon y os regalaros los votos, como esas cartillas que pegas un numero de puntos y te regalan la sarten; Si Jose..teneis que hacer una especie de reciclaje, porque ni Mª Dolors no esta a la altura, ni tu tampoco y para ¡colmo! no os lavais ¡Que cochinos! que sois. besitos

Anónimo dijo...

Tiene razón el fantasma del castillo, el único que no le huele mal el sobaco es el Suñé y su camarilla, y además está en posesión de la voluntad divina, es decir no es Dios, está por encima de él. Va bendiciendo con ostias quien son los buenos y quien son los malos y sobretodo no se moja el culo, porque claro por eso es quien es!

Anónimo dijo...

Bueno,bueno fantasma!!! Te olvidaste del voto de la regidora-transparente, perdón no-adscrita, que le vendieron un melón y cuando lo cató se dió cuenta que era un pepino, y menudo pepino.....!!!!! A esa bruja mejor que la quemen en la hoguera en medio de la Plza Joaquin Boronat, para que los demás concejales aprendan obediencia ciega-divina y que lo hagan el próximo 18 de julio, o el 6.6.6, ¿Estará de acuerdo conmigo el Sr. de les cervesetes?

Anónimo dijo...

A Gerard Ciuró. que te censura al seu blog

"Ironies a banda",.
Si no recordo malament va ser tu
el que ironies a banda
vas deixar al PSC, amb el cul a l'aire.

Seras hipocrita demanes que els altres que facin el que tu no es estat capaç de fer.
Tot i que ets el més guapo, el més treballador, el més bona persona, el que te millor discurs que encandila a la ciutadenia etc. "Ironies a banda",.
Et un frau Gerard!!!.

Francesc Mercadé dijo...

Mirin, les coses poc a poc. Jo estic pel govern de concentració, si és possible. No m'agraden les exclusions. Ho dic perquè les hem patit. I tampoc decidim els governs. Les majories es fan de forma química. Si no preguntin-se perque no ha pogut ser un govern liderat per CiU?. Ara el que cal és que PSC i CiU s'entenguin, la resta ja vindrà, o no. És l'antic tema de la muntanya i Mahoma. Que per cert no va practicar en Oviedo a la Festa del Quadre. Potser no el van convidar, però tampoc s'hi va presentar.

Anónimo dijo...

Hola Oviedo, et deixó una pàgina web que vaig fer per si t´hi vols donar una volta. Adeu. Jemi.
http://www.carreriesso.esmiweb.com/